HIRDETŐ

Forrás: Milanfoto from Getty Images Signature

Krumplipüré sertéshússal

Egy klasszikus recept, amit ön is imádni fog. Krumplipüré remek sertésszelettel, ami felmelegít majd a hideg napokon. A recept egyszerű és meglepetést fog okozni az ízletes végeredményével.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Krumplipüré

  • 1 kg Burgonya Hozzáadott
  • 100 ml tej Hozzáadott
  • 50 g vaj Hozzáadott
  • Hozzáadott

Sertéshús

  • 1 kg sertés szűzpecsenye Hozzáadott
  • 1 darab Só, bors, fokhagyma ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 db Sütéshez való olaj Hozzáadott
  • 1 db sárgarépa Hozzáadott
  • önserkentő liszt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Hámozzuk meg a krumplit, vágjuk kisebb darabokra és tegyük főni sós vízbe.

2. Lépés

Amikor a krumplik puhára főttek, leszúrjuk őket és hozzáadjuk a tejet és a vajat.

3. Lépés

Az burgonyát finom pürévé törjük.

4. Lépés

A sertéshúst felvágjuk, fűszerezzük, fokhagymával megszórjuk és mindkét oldalán megpirítjuk a serpenyőben.

5. Lépés

Ezután hozzáadjuk a vizet és körülbelül 40 percig főzzük, finomra vágott sárgarépával együtt.

6. Lépés

A főzés végén sűrítjük a mártást liszttel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új