HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Lecsó kolbásszal

Hagyományos magyar étel, amely főtt zöldséget és kolbászt tartalmaz. Ez a recept ideális kényelmes esti ebédhez vagy vacsorához.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g kolbász Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 4 db Paprika Hozzáadott
  • 3 db paradicsom Hozzáadott
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 TK édes paprika Hozzáadott
  • 2 TK Hozzáadott
  • 1 TK őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Vágja a kolbászt karikákra, és a hagymát vékony félholdakra.

2. Lépés

Pirítson meg hagymát olajban, adjon hozzá kolbászt és süsse aranybarnára.

3. Lépés

Adjon hozzá apróra vágott paprikát, paradicsomot és fokhagymát. Ezután adjon hozzá édes paprikát, sót és borsot.

4. Lépés

Főzzük fedő alatt körülbelül 15 percig, amíg a zöldségek nem lesznek puha. Melegen szolgáljuk fel, esetleg kenyeret mártogatva benne.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új