HIRDETŐ
Forrás: FB: Varenie a Pečenie je Radosť
Lecsó kolbásszal
Hagyományos magyar étel, amely főtt zöldséget és kolbászt tartalmaz. Ez a recept ideális kényelmes esti ebédhez vagy vacsorához.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 200 g kolbász
- 2 db The Onion
- 4 db Paprika
- 3 db paradicsom
- 4 gerezd Fokhagyma
- 2 TK édes paprika
- 2 TK só
- 1 TK őrölt fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Vágja a kolbászt karikákra, és a hagymát vékony félholdakra.
2. Lépés
Pirítson meg hagymát olajban, adjon hozzá kolbászt és süsse aranybarnára.
3. Lépés
Adjon hozzá apróra vágott paprikát, paradicsomot és fokhagymát. Ezután adjon hozzá édes paprikát, sót és borsot.
4. Lépés
Főzzük fedő alatt körülbelül 15 percig, amíg a zöldségek nem lesznek puha. Melegen szolgáljuk fel, esetleg kenyeret mártogatva benne.