HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/K1zvSkh54zqQ8EORMuIQ/7bbda12de6d44ca784091e6f41c64f.jpeg)
Forrás: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Lédús sertéshús sütve serpenyőben
A sertéshús előkészítése nem igényel sok időt, így bármikor elkészítheti, amikor valami finomra vágyik, de nincs sok ideje.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 2 darab sertéskaraj
- 2 szegfűszeg fokhagyma
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál Fekete bors
- 2 PL olívaolaj
HIRDETŐ
Eljárás
35 perc.
1. Lépés
Sózza be a sertéskarajt, fűszerezze meg, kenje be olívaolajjal és hagyja egy ideig pihenni.
2. Lépés
Melegítse fel a serpenyőt, és sütse meg a karajt mindkét oldalról körülbelül 5 percig.
3. Lépés
Csomagolja be a sertéskarajt alufóliába, és készítsen zöldségkíséretet saját ízlése szerint.