HIRDETŐ

Forrás: Canva

Legfinomabb marshall máj

Gyorsan elkészíthető, könnyű és olcsó nyári ebéd vagy vacsora.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 60 dkg sertésmáj Hozzáadott
  • 15 dkg füstölt szalonna Hozzáadott
  • 2 ek liszt Hozzáadott
  • 1 ek zsír Hozzáadott
  • só bors pirospaprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Az alaposan megtisztított sertésmájat szeletekre vágom, felszeletelem a füstölt szalonnát, és 6-8 milliméterenként a bőréig bevagdosom, majd serpenyőben néhány perc alatt ropogósra sütöm.

2. Lépés

Közben a májszeleteket kissé kiveregetem, kevés lisztbe forgatom. A közepét kissé bevágom. Ezután a ropogós szalonnaszeleteket kiveszem a zsírból, a szalonnazsírba beleteszem a májat, sózom, borsozom, és nagy lángon hirtelen mindkét oldalát megsütöm.

3. Lépés

Tálaláskor a májakra helyezem a kisült szalonnaszeleteket, meghintem némi pirospaprikával, meglocsolom a pecsenyelével.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új