HIRDETŐ

Libacomb sütése

A sült libacomb a tökéletes tradicionális magyar étel, amelyet a hűvösebb hónapokban, különösen a karácsonyi ünnepségek során szoktak szolgálni. Ez az étel gazdag ízvilággal rendelkezik, köszönhetően a libacombban található magas zsírtartalomnak, amely a sütés során szinte karamellizálódik, és egy tökéletesen roppanós bőrt eredményez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 darab libacomb Hozzáadott
  • 3 Fej fokhagyma Hozzáadott
  • 2 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

A libacombokat jól mossuk meg, majd töröljük szárazra. A fokhagymákat hámozzuk meg és vágjuk apróra.

2. Lépés

Dörzsöljük be a libacombokat a fokhagymával, sóval és borssal.

3. Lépés

Helyezzük a combokat egy tűzálló tálba és süssük 180 fokon 2 órán át. Időnként öntsük meg a libacombokat a kiolvasztott zsírral.

4. Lépés

Miután a libacombok aranybarnára sült, vegyük ki a sütőből és hagyjuk pihenni 10 percet mielőtt felszeletelnénk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új