HIRDETŐ

Libacomb sütése

A sült libacomb a tökéletes tradicionális magyar étel, amelyet a hűvösebb hónapokban, különösen a karácsonyi ünnepségek során szoktak szolgálni. Ez az étel gazdag ízvilággal rendelkezik, köszönhetően a libacombban található magas zsírtartalomnak, amely a sütés során szinte karamellizálódik, és egy tökéletesen roppanós bőrt eredményez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 darab libacomb Hozzáadott
  • 3 Fej fokhagyma Hozzáadott
  • 2 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

A libacombokat jól mossuk meg, majd töröljük szárazra. A fokhagymákat hámozzuk meg és vágjuk apróra.

2. Lépés

Dörzsöljük be a libacombokat a fokhagymával, sóval és borssal.

3. Lépés

Helyezzük a combokat egy tűzálló tálba és süssük 180 fokon 2 órán át. Időnként öntsük meg a libacombokat a kiolvasztott zsírral.

4. Lépés

Miután a libacombok aranybarnára sült, vegyük ki a sütőből és hagyjuk pihenni 10 percet mielőtt felszeletelnénk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek