HIRDETŐ

Forrás: bm4221 from Getty Images

Libamáj vörösborban almával

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g libamáj Hozzáadott
  • 750 ml Vörösbor Hozzáadott
  • 2 darab alma Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 3 Kanálok vaj Hozzáadott
  • 2 Kanál Solamyl Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Olvassza fel a vajat egy serpenyőben, és közepes lángon pirítsa meg a libamájat mindkét oldalról. Ezután vegye ki a májat és tegye félre.

2. Lépés

Csökkentse a lángot, adjon hozzá szeletekre vágott hagymát a serpenyőbe és pirítsa aranybarnára.

3. Lépés

Adja a serpenyőbe a felszeletelt almát, és mindkét oldalát pirítsa meg.

4. Lépés

Öntsön bele vörösbort és főzzön addig, amíg a bor mennyisége felére nem csökken.

5. Lépés

Tegyük vissza a libamájat a serpenyőbe, és pároljuk együtt 10 percig.

6. Lépés

Keverje össze a solamylt vízben, majd keverje bele a serpenyőbe. Keverje össze mindent és főzze még 5 percig, amíg a mártás besűrűsödik.

7. Lépés

Az étel felszolgálása előtt ízesítse sóval és borssal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új