HIRDETŐ

Forrás: bm4221 from Getty Images

Libamáj vörösborban almával

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g libamáj Hozzáadott
  • 750 ml Vörösbor Hozzáadott
  • 2 darab alma Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 3 Kanálok vaj Hozzáadott
  • 2 Kanál Solamyl Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Olvassza fel a vajat egy serpenyőben, és közepes lángon pirítsa meg a libamájat mindkét oldalról. Ezután vegye ki a májat és tegye félre.

2. Lépés

Csökkentse a lángot, adjon hozzá szeletekre vágott hagymát a serpenyőbe és pirítsa aranybarnára.

3. Lépés

Adja a serpenyőbe a felszeletelt almát, és mindkét oldalát pirítsa meg.

4. Lépés

Öntsön bele vörösbort és főzzön addig, amíg a bor mennyisége felére nem csökken.

5. Lépés

Tegyük vissza a libamájat a serpenyőbe, és pároljuk együtt 10 percig.

6. Lépés

Keverje össze a solamylt vízben, majd keverje bele a serpenyőbe. Keverje össze mindent és főzze még 5 percig, amíg a mártás besűrűsödik.

7. Lépés

Az étel felszolgálása előtt ízesítse sóval és borssal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek