HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie je radosť

Liszt nélküli bab leves

Ez az ízletes és tápláló leves ideális hideg téli napokra. A recep egyszerű, könnyen elkészíthető, és tökéletesen alkalmas ebédre és vacsorára. A liszt hozzáadása nélküli bab leves könnyebb alternatíva a hagyományos receptekhez, a zöldségek és a kolbász gazdag ízt adnak a levesnek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 300 g Bab Hozzáadott
  • 1 db sárgarépa Hozzáadott
  • 2 db Burgonya Hozzáadott
  • 150 g Tészta Hozzáadott
  • 200 g kolbász Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 3 db fokhagyma Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
  • 1 db babérlevél Hozzáadott
  • 1 tk Teljes fűszerek Hozzáadott
  • 2 db csípős paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Az babot éjszakára beáztatjuk a vízbe.

2. Lépés

Hámozzuk meg és vágjuk apróra a hagymát, fokhagymát és a répát.

3. Lépés

Egy serpenyőben pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a répát.

4. Lépés

Forró vízhez adjunk hozzá előzetesen beáztatott babot, pirított zöldségeket és babérlevelet, egész fűszereket és chili paprikákat.

5. Lépés

Körülbelül 30 percig főzzük.

6. Lépés

Hámozzuk meg a krumplit és vágjuk kockákra.

7. Lépés

Adjuk hozzá a burgonyát, a tésztát és a kolbászt a leveshez, és főzzük további 20 percig.

8. Lépés

Az ízlésünknek megfelelően fűszerezzük a levest sóval és fűszerekkel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új