HIRDETŐ

Forrás: FB: Vaše oblíbené recepty

Magyar gulyás gnocchival

Magyar gulyás receptje gnocchival, amelynek elkészítése hosszabb időt vesz igénybe, de mindenképpen megéri.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Marhahús Hozzáadott
  • 2 darab Nagy hagymák Hozzáadott
  • 3 szegfűszeg Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 darab Paprika Hozzáadott
  • 1 darab chilipaprika Hozzáadott
  • 2 darab Sárgarépa Hozzáadott
  • 200 g Burgonya Hozzáadott
  • 1 Kanál édes paprika Hozzáadott
  • 2 kanalak Olajok Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
  • 200 g Durva liszt Hozzáadott
  • 1 darab tojás Hozzáadott
  • tej Hozzáadott
  • sütőpor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

Mossuk meg, szárítsuk meg és vágjuk nagyobb kockákra a húst. A hagymát és a fokhagymát apróra, a paprikát és a csilipaprikát kisebb darabokra vágjuk. A sárgarépát és a burgonyát vágja nagyobb darabokra.

2. Lépés

Hevítsünk olajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, fokhagymát, paprikát és chilit. Párolja őket körülbelül 5 percig, amíg a hagyma üvegessé nem válik.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá a húst, és pirítsuk meg minden oldalról. A hús a sütés során visszahúzódik, és jobban megtartja a szaftját.

4. Lépés

Ezután adjuk hozzá az apróra vágott sárgarépát, burgonyát, forgassuk át a húst, és szórjuk bele az édes paprikát. Végül öntsön vizet a pörköltbe, hogy minden hozzávalót ellepjen. Főzzük a magyar gulyást körülbelül másfél órán át, amíg a hús teljesen megpuhul.

5. Lépés

Közben készítse el a gnocchit. Keverjük össze a lisztet a tojással, adjunk hozzá egy csipet sót, sütőport, és fokozatosan adagoljuk hozzá a tejet, amíg sűrű állagot nem kapunk.

6. Lépés

Nyomja a gnocchit a reszelőn keresztül közvetlenül a forrásban lévő vízbe. Főzzük őket körülbelül 5 percig, amíg a felszínre úsznak.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új