HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/6ZSjEGLQo_jgPUHs6yoP/2723b7eb0424ec00476adf1dd3d303.jpeg)
Forrás: Pixabay: Pexels
Marinád grillezett csirkehúsra
Finom és egyszerű marinád, ami igazi ízt ad a grillezett csirkehúsának.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 3 kanalak olívaolaj
- 2 db Citromok
- 2 db fokhagyma
- Szöveg
- 1 teáskanál tengeri só
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
40 perc.
1. Lépés
Keverjük össze az összes marinád hozzávalóját egy kis tálban. A citromlevet közvetlenül a tálba szorítjuk. A fokhagymát préseljük ki.
2. Lépés
Vágja a csirkehúst vékony szeletekre, majd helyezze őket a pác tálba. Jól keverje össze a húst, hogy minden része be legyen vonva a páccal.
3. Lépés
Hagyja a húst marinálni a hűtőben minimum 30 percig, ideális esetben azonban legalább 2 óráig.