HIRDETŐ

Marinált zöldség

Ez a marinált zöldség recept egyszerűen, gyorsan elkészíthető, és tökéletes köret grillezett húsokhoz vagy hideg előételekhez. A marinád sóval, borssal, fokhagymával és olívaolajjal teszi pikánssá a friss zöldségeket.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Marinád

  • 60 ml olívaolaj Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott

Zöldségek

  • 1 ks Paprika Hozzáadott
  • 1 ks uborka Hozzáadott
  • 1 ks paradicsom Hozzáadott
  • 1 ks sárgarépa Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Készítsd elő a marinádot. Keverd össze az olívaolajat, sót, borsot és a zúzott fokhagymát egy nagy tálban.

2. Lépés

Vágd fel a zöldségeket. A paprikát, uborkát, paradicsomot és sárgarépát vágd fel középnagy darabokra.

3. Lépés

Marinázd a zöldségeket. Tedd a felvágott zöldségeket a marinádba, és keverd őket alaposan, hogy minden darabot jól befedjen a marinád. Hagyd állni 10-15 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.

4. Lépés

Tálald. Tálalhatod így, ahogy van, vagy grillezett húsok mellé köretként.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új