HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Mesésen omlós báránysült

Ízletes bárányhús egyszerű marinádban.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Hús

  • 700 g báránycomb Hozzáadott

A pácoláshoz

  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • Rosemary Hozzáadott
  • Kakukkfű Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 tk Hozzáadott
  • 3 EK Növényi olaj Hozzáadott

Ízesítéshez

  • 2 EK Fűszeres vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A bárányhúst alaposan megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. Minden szelet húst finoman megsózunk.

2. Lépés

A marinádot robotgépben keverjük el. Adjuk hozzá a megtisztított hagymát, fokhagymát, friss fűszernövényeket, sót és növényi olajat.

3. Lépés

Ha a marinád sima konzisztenciájú, bekenjük vele a hús szeleteket. Alufóliába csomagoljuk őket, a legjobb egész éjjel, de elég egy óra is.

4. Lépés

Most a húst mindkét oldalán ropogósra sütjük egy forró serpenyőben. Majd a húst kevés vízzel megöntözzük és puhára pároljuk.

5. Lépés

Elkészült hússzeleteket teszünk a tányérra, és mindegyikre teszünk egy kis kanál fűszeres vajat.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új