HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Mesésen omlós báránysült

Ízletes bárányhús egyszerű marinádban.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Hús

  • 700 g báránycomb Hozzáadott

A pácoláshoz

  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • Rosemary Hozzáadott
  • Kakukkfű Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 tk Hozzáadott
  • 3 EK Növényi olaj Hozzáadott

Ízesítéshez

  • 2 EK Fűszeres vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A bárányhúst alaposan megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. Minden szelet húst finoman megsózunk.

2. Lépés

A marinádot robotgépben keverjük el. Adjuk hozzá a megtisztított hagymát, fokhagymát, friss fűszernövényeket, sót és növényi olajat.

3. Lépés

Ha a marinád sima konzisztenciájú, bekenjük vele a hús szeleteket. Alufóliába csomagoljuk őket, a legjobb egész éjjel, de elég egy óra is.

4. Lépés

Most a húst mindkét oldalán ropogósra sütjük egy forró serpenyőben. Majd a húst kevés vízzel megöntözzük és puhára pároljuk.

5. Lépés

Elkészült hússzeleteket teszünk a tányérra, és mindegyikre teszünk egy kis kanál fűszeres vajat.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek