HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/C2iX8e4waiNYHnFHd5wV/aa54607b4e72652a054a7805afa92d.png)
Mogyoróvajjal készült kekszek
Omlós, édes és telis-tele természetes ízzel - ilyenek a mogyoróvajjal készült kekszeink. Ideális délutáni teához vagy kávé melletti nassolnivalónak.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
20
- 120 g mogyoróvaj
- 100 g cukor
- 1 üveg liszt
- 1 pcs tojás
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Melegítse elő a sütőt 180 fokra. Egy tálban keverje össze a mogyoróvajat, cukrot, lisztet és tojást. Gyúrja össze a tésztát.
2. Lépés
Ossza meg a tésztát 20 részre és formázz belőlük lepényeket. Helyezze őket egy sütőpapírral bélelt tepsire.
3. Lépés
Sütse a kekszeket körülbelül 12 percig, amíg aranysárgák nem lesznek. Hűtsd le rácsban.