HIRDETŐ

Morzsa

A morzsa olyan étel, amelyet a magyar konyhában gyakran használnak fel kézműves burgerekhez, vagy akár magában, mint finom köret csirkemellhez vagy rántott húsokhoz. Egyszerűen elkészíthető és nagyszerű módja a kenyérmaradékok felhasználásának.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g kenyérmaradék Hozzáadott
  • 2 ks hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 50 ml olaj Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 csipet bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

1. lépés: A hagymát és a fokhagymát aprítsuk fel.

2. Lépés

2. lépés: Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát, és pároljuk addig, amíg aranybarnára sülnek.

3. Lépés

3. lépés: Adjuk hozzá a kenyérmaradékot, és keverjük össze, míg a kenyérmaradék elkezd pirulni és ropogós lesz.

4. Lépés

4. lépés: Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd keverjük össze újra, hogy minden jól elkeveredjen.

5. Lépés

5. lépés: Tartsuk melegen tálalásig.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek