HIRDETŐ

Morzsa

A morzsa olyan étel, amelyet a magyar konyhában gyakran használnak fel kézműves burgerekhez, vagy akár magában, mint finom köret csirkemellhez vagy rántott húsokhoz. Egyszerűen elkészíthető és nagyszerű módja a kenyérmaradékok felhasználásának.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g kenyérmaradék Hozzáadott
  • 2 ks hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 50 ml olaj Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 csipet bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

1. lépés: A hagymát és a fokhagymát aprítsuk fel.

2. Lépés

2. lépés: Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát, és pároljuk addig, amíg aranybarnára sülnek.

3. Lépés

3. lépés: Adjuk hozzá a kenyérmaradékot, és keverjük össze, míg a kenyérmaradék elkezd pirulni és ropogós lesz.

4. Lépés

4. lépés: Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd keverjük össze újra, hogy minden jól elkeveredjen.

5. Lépés

5. lépés: Tartsuk melegen tálalásig.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új