Forrás: undefined undefined from Getty Images
Paradicsomleves rizzsel
Hagyományos paradicsomleves rizzsel. Ideális mindennapi ebédre vagy vacsorára. Elkészítése nem igényel sok bonyolult lépést, és a végeredmény biztosan lenyűgözi a házi konyha ínyenceit.
Hozzávalók
Leves
- 6 Darab Paradicsom
- 1 darab hagyma
- 2 fogak fokhagyma
- 1 kanál olívaolaj
- 11⁄2 liter zöldségleves
- 1 csipetnyi só
- 1 csipetnyi bors
Rizs
- 1 üveg Rizs
- 2 szemüveg víz
- 1 csipetnyi só
Eljárás
Készítse elő az összetevőket. Mossa meg a paradicsomot, a hagymát és a fokhagymát. Hámozza meg a hagymát és a fokhagymát. Vágja negyedekre a paradicsomot, apróra a hagymát, a fokhagymát pedig nyomja át a fokhagymaprésen.
Melegítsd fel az olajat a serpenyőben, add hozzá a hagymát és a fokhagymát. Süsd addig, amíg a hagyma átlátszóvá válik.
Adj hozzá paradicsomokat a serpenyőhöz, sütögesd néhány percig, amíg a paradicsomok megpuhulnak.
Adj hozzá zöldséglevest, fűszerezd sóval és borssal. Főzd közepes lángon körülbelül 30 percig.
Forralj vizet a rizshez, adj hozzá sót és rizst. Főzd a csomagoláson található utasítások szerint.
Pürésítse a levest egy turmixgéppel sima masszává.
Szolgáljon levest főtt rizs hozzáadásával.