HIRDETŐ
Paradicsomszósz húsgolyókkal
Sűrű és ízletes paradicsomszósz húsgolyókkal, amit tálalhatunk tésztával vagy rizzsel.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Mártás
- 1 csomagolás Passzírozott
- 1 db The Onion
- 2 db fokhagyma
- 1 teáskanál cukor
- 1 teáskanál bazsalikom
- 1 teáskanál oregánó
- 1 teáskanál só
- 1⁄2 teáskanál Fekete bors
Golyók
- 500 g darált hús
- 1 db tojás
- 100 g reszelt sajt
- 2 EK zsemlemorzsa
HIRDETŐ
Eljárás
40 perc.
1. Lépés
Egy serpenyőben olajon pirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát.
2. Lépés
Hozzáadjuk a passatát, cukrot, bazsalikomot, oregánót, sót és fűszereket, és lassan főzzük.
3. Lépés
Közben készítsük el a húsgombócokat. A húst, tojást, sajtot és zsemlemorzsát összekeverjük, és ebből a keverékből formáljuk a gombócokat.
4. Lépés
A golyókat hozzáadjuk a mártáshoz, és mindent együtt főzünk további 20 percig.
5. Lépés
A kész mártást tészta vagy rizs mellé szolgáljuk fel.