HIRDETŐ

Paradicsomszósz húsgolyókkal

Sűrű és ízletes paradicsomszósz húsgolyókkal, amit tálalhatunk tésztával vagy rizzsel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Mártás

  • 1 csomagolás Passzírozott Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 teáskanál cukor Hozzáadott
  • 1 teáskanál bazsalikom Hozzáadott
  • 1 teáskanál oregánó Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 12 teáskanál Fekete bors Hozzáadott

Golyók

  • 500 g darált hús Hozzáadott
  • 1 db tojás Hozzáadott
  • 100 g reszelt sajt Hozzáadott
  • 2 EK zsemlemorzsa Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Egy serpenyőben olajon pirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát.

2. Lépés

Hozzáadjuk a passatát, cukrot, bazsalikomot, oregánót, sót és fűszereket, és lassan főzzük.

3. Lépés

Közben készítsük el a húsgombócokat. A húst, tojást, sajtot és zsemlemorzsát összekeverjük, és ebből a keverékből formáljuk a gombócokat.

4. Lépés

A golyókat hozzáadjuk a mártáshoz, és mindent együtt főzünk további 20 percig.

5. Lépés

A kész mártást tészta vagy rizs mellé szolgáljuk fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új