HIRDETŐ
Forrás: Atide from Getty Images
Pástétoma maradék sült húsból
Ízletes pástétoma maradék sült húsból. Reggelire vagy gyors napi harapnivalónak tökéletes.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 300 g Sült hús
- 1 darab The Onion
- 2 Kanálok Majonéz
- 1 Kanál Mustár
- 1 darab fokhagyma
- 1 Kanál Solamylu
- 1 Kanál őrölt bors
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Vágja kis darabokra a húst.
2. Lépés
Hámozza meg a hagymát és a fokhagymát, majd vágja őket apróra.
3. Lépés
Keverje össze alaposan az összes élelmiszert, és törje össze villával, amíg meg nem kapja a kenhető konzisztenciát.
4. Lépés
Adjon hozzá solamylt, hogy a máz sűrűbb legyen.
5. Lépés
Kóstolja meg, és szükség esetén ízesítse sóval és borssal.
6. Lépés
Friss kenyérrel vagy pirítóssal tálaljuk.