HIRDETŐ

Forrás: Atide from Getty Images

Pástétoma maradék sült húsból

Ízletes pástétoma maradék sült húsból. Reggelire vagy gyors napi harapnivalónak tökéletes.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 300 g Sült hús Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 Kanálok Majonéz Hozzáadott
  • 1 Kanál Mustár Hozzáadott
  • 1 darab fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Kanál Solamylu Hozzáadott
  • 1 Kanál őrölt bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Vágja kis darabokra a húst.

2. Lépés

Hámozza meg a hagymát és a fokhagymát, majd vágja őket apróra.

3. Lépés

Keverje össze alaposan az összes élelmiszert, és törje össze villával, amíg meg nem kapja a kenhető konzisztenciát.

4. Lépés

Adjon hozzá solamylt, hogy a máz sűrűbb legyen.

5. Lépés

Kóstolja meg, és szükség esetén ízesítse sóval és borssal.

6. Lépés

Friss kenyérrel vagy pirítóssal tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák