HIRDETŐ
Piskóta torta pudinggal

Piskóta torta pudinggal

Egyszerű lemezre készült torta puding réteggel és csokoládé öntettel

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
20

Piskóta tészta

  • 3 tojás Hozzáadott
  • 100 g barna cukor Hozzáadott
  • 50 ml olaj Hozzáadott
  • 200 ml tej Hozzáadott
  • 250 g Simlis tönkölyliszt Hozzáadott
  • 1 Csomag szódabikarbóna Hozzáadott

Puding krém

  • 1 csomagolás Karamell puding Hozzáadott
  • 400 ml tej Hozzáadott
  • 25 g barna cukor Hozzáadott
  • 200 g túró finom Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A tojásokat habosra verjük a cukorral. Beledolgozzuk az olajat és a tejet. A végén hozzákeverjük a szitált lisztet a sütőporral.

2. Lépés

A tésztát egy kizsírozott és liszttel meghintett tepsire öntjük (vagy sütőpapírral bélelt).

3. Lépés

Sütjük körülbelül 180 fokon 15 percig.

4. Lépés

A tej, pudingpor és cukor keverékéből sűrű pudingot főzünk. A kissé kihűlt pudinghoz túrót keverünk.

5. Lépés

A sült tészta testre lyukakat készítünk egy fakanállal. Majd a tetejét bevonjuk a krémmel.

6. Lépés

A pudingkrém meglehetősen vékony rétegben volt, ezért duplázhatja a krém adagját, ha magasabbat szeretne.

7. Lépés

A tortát végül csokoládéval leönti vagy dióval megszórja.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új