HIRDETŐ
Proteinban gazdag bagel
A fő összetevő a túró és a mozzarella😊. A túró gazdag fehérjében, kalciumban és más fontos tápanyagokban. Kevesebb zsírt és kalóriát tartalmaz, mint néhány más tejtermék. A mozzarella is egészséges választás.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 200 g Túrós ömlesztett
- 120 g Reszelt mozzarella
- 120 g sima liszt
- 10 g sütőpor
- 2 Tojások
- 1⁄2 kanalak Eszkozok
- 10 g Lenmag félhold
- Szezámmagos
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Túrót, sajtot, 1 tojást + fehérjét, lisztet sütőporral, sót jól összegyúrunk, ha ragadna a tészta, szükséges egy kis lisztet hozzáadni. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, formáljuk a bagelt (nedvesíthetjük a kezünket vízzel - így könnyebb lesz) és a tepsire helyezzük.
2. Lépés
Megkenjük tojássárgájával, megszórjuk magvakkal.
3. Lépés
Sütjük 200 fokon körülbelül 30 percig.