HIRDETŐ
Rántott borjúmáj

Rántott borjúmáj

Hagyományos csemege belsőségek rajongóinak

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 600 g Borjúmáj Hozzáadott
  • 150 g önserkentő liszt Hozzáadott
  • 4 tojás Hozzáadott
  • 400 g zsemlemorzsa Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • 500 ml Sütéshez való olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

25 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg a borjúmájat, és szeletelje fel, amit enyhén paskoljon meg és szárítsa meg a levétől.

2. Lépés

Fűszerezze meg a kiütött májat sóval, borssal és zöldfűszerekkel közvetlenül a bevonatba való csomagolás előtt.

3. Lépés

Panírozza be a hagyományos rántott hús módjára, lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába. Azután süssük ki forró olajban 175°C-on körülbelül 10 percig.

Rántott borjúmáj - előkészítő lépés 1
4. Lépés

A sütés után végül öntsön rá vajat és sózza meg. Tálalja bécsi krumplisalátával és citrommal, kapribogyókkal.

Rántott borjúmáj - előkészítő lépés 1

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új