HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/BeYaHhI3Rli_Ki0yEKci/e94b0a9a916eebf80f2182664f8ab0.jpeg)
Rántott borjúmáj
Hagyományos csemege belsőségek rajongóinak
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 600 g Borjúmáj
- 150 g önserkentő liszt
- 4 tojás
- 400 g zsemlemorzsa
- só és bors
- 500 ml Sütéshez való olaj
HIRDETŐ
Eljárás
25 perc.
1. Lépés
Tisztítsa meg a borjúmájat, és szeletelje fel, amit enyhén paskoljon meg és szárítsa meg a levétől.
2. Lépés
Fűszerezze meg a kiütött májat sóval, borssal és zöldfűszerekkel közvetlenül a bevonatba való csomagolás előtt.
3. Lépés
Panírozza be a hagyományos rántott hús módjára, lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába. Azután süssük ki forró olajban 175°C-on körülbelül 10 percig.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/BeYaHhI3Rli_Ki0yEKci/e796523b0e4521313225b8965c7da3.jpeg)
4. Lépés
A sütés után végül öntsön rá vajat és sózza meg. Tálalja bécsi krumplisalátával és citrommal, kapribogyókkal.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/BeYaHhI3Rli_Ki0yEKci/b70c29dc6b9cada7fff99fb9b48f72.jpeg)