HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: mp1746

Rántott pontypatkó

A hagyományos rántott hal elengedhetetlen eleme a magyar konyhának. A pontypatkó különösen finom és omlós húsú, rántva pedig igazán különleges étel lehet.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Rántás

  • 800 g pontypatkó Hozzáadott
  • 200 g liszt Hozzáadott
  • 2 ks tojás Hozzáadott
  • 200 g zsemlemorzsa Hozzáadott

Főzés

  • 1 l napraforgó olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

1. lépés

2. Lépés

2. lépés

3. Lépés

3. lépés

4. Lépés

4. lépés

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek