HIRDETŐ

Forrás: CristianSabau from Getty Images

Rántott spárga

A rántott spárga remek fogás, melyet előételként vagy tálalhatunk a körettel. A ropogós panírral bevonatolt spárga a tartármártással nagyszerű ízkombinációt ad.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Főzéshez

  • 400 g Spárga Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott

Rántáshoz

  • 100 g liszt Hozzáadott
  • 2 ks tojás Hozzáadott
  • 200 g zsemlemorzsa Hozzáadott
  • 12 l olaj Hozzáadott

Tálaláshoz

  • 1 adag tartármártás Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A spárgát előkészítjük. Vágjuk le a végét, és ha szükséges, pucoljuk meg. Forró, sós vízben főzzük 3-4 percig, majd jeges vízben hűtsük le.

2. Lépés

A spárgákat szárazra töröljük, majd lisztben megforgatjuk. Ezután tojásba mártjuk és zsemlemorzsába forgatjuk.

3. Lépés

Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a spárgákat aranybarnára sütjük. Szűrőpapírra szedjük, hogy felesleges olaj eltávolítsuk.

4. Lépés

Tálaljuk a rántott spárgát tartármártással.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek