HIRDETŐ

Forrás: CristianSabau from Getty Images

Rántott spárga

A rántott spárga remek fogás, melyet előételként vagy tálalhatunk a körettel. A ropogós panírral bevonatolt spárga a tartármártással nagyszerű ízkombinációt ad.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Főzéshez

  • 400 g Spárga Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott

Rántáshoz

  • 100 g liszt Hozzáadott
  • 2 ks tojás Hozzáadott
  • 200 g zsemlemorzsa Hozzáadott
  • 12 l olaj Hozzáadott

Tálaláshoz

  • 1 adag tartármártás Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A spárgát előkészítjük. Vágjuk le a végét, és ha szükséges, pucoljuk meg. Forró, sós vízben főzzük 3-4 percig, majd jeges vízben hűtsük le.

2. Lépés

A spárgákat szárazra töröljük, majd lisztben megforgatjuk. Ezután tojásba mártjuk és zsemlemorzsába forgatjuk.

3. Lépés

Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a spárgákat aranybarnára sütjük. Szűrőpapírra szedjük, hogy felesleges olaj eltávolítsuk.

4. Lépés

Tálaljuk a rántott spárgát tartármártással.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új