HIRDETŐ

Forrás: VW84 from Getty Images Pro

Rebarbaraszósz

A rebarbaraszósz hagyományos, magyaros édesség, amely nyári hónapokban kiemelkedik a friss rebarbara tartalmának köszönhetően. Ezt a finom szószt felhasználhatjuk süteményeken, de önmagában is nagyon ízletes.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g rebarbara Hozzáadott
  • 150 g cukor Hozzáadott
  • 1 ks citrom Hozzáadott
  • 12 teáskanál vaníliaaroma Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A rebarbara megmosása és felvágása

2. Lépés

A felvágott rebarbara, cukor, citromlé és vaníliaaroma összekeverése egy nagy fazékban

3. Lépés

A keverék lassú tűzön történő főzése, amíg a rebarbara megpuhul

4. Lépés

A szósz lehűlése és tálalása

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új