Forrás: Pixabay
Régimódi gyors és egyszerű sajtburger pite
Ez az ízletes sajtburger pite a hagyományos hamburger egyedi változata, amely a sajtburger erőteljes ízvilágát egy pazar pite tálban egyesíti. Forrón tálalva, ragacsos sajttal, zamatos darált marhahússal és ropogós héjjal megrakva, ez a végső kényelmi élmény, amely minden hamburger- és pite-rajongónak örömet okoz.
Hozzávalók
- 1 lb sovány darált marhahús
- 1 csésze apróra vágott hagyma
- 1⁄2 teáskanál só
- 1⁄2 teáskanál őrölt fekete bors
- 2 szegfűszeg fokhagyma, apróra vágva
- 2 csészék Reszelt cheddar sajt
- 1⁄2 csésze Eredeti bisquick mix
- 1 csésze tej
- 2 Tojás
Eljárás
Melegítse elő a sütőt 200 °C-ra.
Egy serpenyőben főzzük a darált marhahúst, a hagymát, a fokhagymát, a sót és a borsot közepes lángon, amíg a marhahús megbarnul; szűrjük le.
A főtt marhahúsos keveréket terítse ki egy kizsírozott 9 hüvelykes pitetálba, és szórja meg a cheddar sajttal.
Egy külön tálban keverje össze a Bisquick mixet, a tejet és a tojásokat villával vagy habverővel, amíg el nem keveredik. Öntse a keveréket a pitetálba a marhahúsra és a sajtra.
Süssük kb. 25 percig, vagy amíg a közepébe szúrt kés tisztán nem jön ki. Hagyjuk 5 percig hűlni.
Vágja fel szeletekre, és tálalja a sajtburgeres pitét forrón.