HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Ropogós-omlós, sült kacsacomb

A tökéletes kacsacomb akkor lesz igazán finom, ha a bőrét sikerül jó ropogósra sütni, belül pedig omlós, szaftos marad a hús.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 4 ks kacsacomb Hozzáadott
  • Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

130 perc.
1. Lépés

A megtisztított kacsacombok bőrét egy késsel bekockázzuk és jól besózzuk. Közben a sütőt 220 fokra előmelegítjük.

2. Lépés

Egy tepsibe fektetjük a combokat a bőrükkel lefelé, és betesszük a forró sütőbe. Így hagyjuk őket, míg világos aranybarna lesz a bőrük. Ezalatt tökéletesen kisül az összes zsírja! Kb. 45-60 perc.

3. Lépés

Vegyük vissza a sütő hőfokát 190-200°C-ra! Ekkor megfordítjuk a combokat, és így is sütjük egy ideig, míg a húsos oldal is megaranybarnásodik. Kb. 25-30 perc.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek