HIRDETŐ

Forrás: Roman Bjuty from Getty Images

Sertés bélszín serpenyőben

A serpenyőben sült sertésbélszín az egyik kedvenc ételem. Gyakran készítem a családomnak és a barátaimnak, és mindig lelkesedéssel fogadják.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g sertés szűzpecsenye Hozzáadott
  • 2 Szegfűszeg Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 větvičky Rosemary Hozzáadott
  • 100 g Vaj Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • őrölt bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Kezdje a sertés szűzpecsenye megtisztításával az inaktól és a zsírtól. Sózzuk és borsozzuk a húst. Tegye a vaj felét egy serpenyőbe, és közepes lángon olvassza fel. Süsse a sertésbélszínt minden oldalról aranybarnára. Ez azért fontos, mert ettől lesz szép aranyszínű, és megmarad benne a szaft.

2. Lépés

Ha szereted a fokhagymát és a rozmaringot, add a húshoz. Én személy szerint imádom őket, ezért minden alkalommal használom őket. Miután megbarnult, tegye a húst 180 fokra előmelegített sütőbe, és süsse kb. 10 percig.

3. Lépés

Amikor a hús megsült, vegye ki a sütőből, és hagyja pihenni egy kicsit.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új