Forrás: Roman Bjuty from Getty Images
Sertés bélszín serpenyőben
A serpenyőben sült sertésbélszín az egyik kedvenc ételem. Gyakran készítem a családomnak és a barátaimnak, és mindig lelkesedéssel fogadják.
Hozzávalók
- 500 g sertés szűzpecsenye
- 2 Szegfűszeg Fokhagyma
- 2 větvičky Rosemary
- 100 g Vaj
- só
- őrölt bors
Eljárás
Kezdje a sertés szűzpecsenye megtisztításával az inaktól és a zsírtól. Sózzuk és borsozzuk a húst. Tegye a vaj felét egy serpenyőbe, és közepes lángon olvassza fel. Süsse a sertésbélszínt minden oldalról aranybarnára. Ez azért fontos, mert ettől lesz szép aranyszínű, és megmarad benne a szaft.
Ha szereted a fokhagymát és a rozmaringot, add a húshoz. Én személy szerint imádom őket, ezért minden alkalommal használom őket. Miután megbarnult, tegye a húst 180 fokra előmelegített sütőbe, és süsse kb. 10 percig.
Amikor a hús megsült, vegye ki a sütőből, és hagyja pihenni egy kicsit.