HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Sertéscomb gulyás

Egy klasszikus sertéscombgulyás receptje, amelyet még egy kezdő is el tud készíteni.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 750 g Csont nélküli sertéscomb Hozzáadott
  • 3 ks hagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 ks piros paprika Hozzáadott
  • 1 ks zöldpaprika Hozzáadott
  • 50 ml Olajok Hozzáadott
  • 1 teáskanál Sók Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt pirospaprika Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt koriander Hozzáadott
  • 1 evőkanál Majorana Hozzáadott
  • 500 ml Húsleves Hozzáadott
  • 1 evőkanál liszt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A sertéscombot apró darabokra vágjuk, és az olajban fokozatosan megpirítjuk.

2. Lépés

Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, és pirítsuk aranybarnára.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát és a paprikakarikákat, majd pároljuk együtt még 5 percig.

4. Lépés

Fűszerezzük a húst borssal, szórjuk meg liszttel, és jól keverjük össze.

5. Lépés

Ezután öntse rá a húslevest, és főzze alacsony lángon körülbelül 2 órán át.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új