HIRDETŐ

Forrás: arfo from Getty Images

Sertéshús gombán

A tökéletes sertéshús receptje gombával és mártással.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 250 g Gomba Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 EK liszt Hozzáadott
  • 500 ml Marhahúsleves Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • kömény Hozzáadott
  • Fekete bors Hozzáadott
  • 1 EK Növényi olaj Hozzáadott
  • cukor Hozzáadott
  • ecet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

75 perc.
1. Lépés

A húst kockákra vágjuk, és megsózzuk. Tisztítsuk meg és vágjuk fel a gombát.

2. Lépés

Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát.

3. Lépés

Amikor a hagyma aranybarnára sül, hozzáadjuk a húst, és barnára pirítjuk.

4. Lépés

Ezután adjuk hozzá a felszeletelt gombát, a köményt, egy kis borsot, és öntsük fel az egészet a húslevessel.

5. Lépés

Hagyja a húst körülbelül egy órán át párolódni. Ezután adjuk hozzá a vízben feloldott lisztet, keverjük meg, és hagyjuk még egy ideig párolódni.

6. Lépés

Végül ízlés szerint sóval, cukorral és ecettel ízesítjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek