HIRDETŐ

Forrás: arfo from Getty Images

Sertéshús gombán

A tökéletes sertéshús receptje gombával és mártással.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 250 g Gomba Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 EK liszt Hozzáadott
  • 500 ml Marhahúsleves Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • kömény Hozzáadott
  • Fekete bors Hozzáadott
  • 1 EK Növényi olaj Hozzáadott
  • cukor Hozzáadott
  • ecet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

75 perc.
1. Lépés

A húst kockákra vágjuk, és megsózzuk. Tisztítsuk meg és vágjuk fel a gombát.

2. Lépés

Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát.

3. Lépés

Amikor a hagyma aranybarnára sül, hozzáadjuk a húst, és barnára pirítjuk.

4. Lépés

Ezután adjuk hozzá a felszeletelt gombát, a köményt, egy kis borsot, és öntsük fel az egészet a húslevessel.

5. Lépés

Hagyja a húst körülbelül egy órán át párolódni. Ezután adjuk hozzá a vízben feloldott lisztet, keverjük meg, és hagyjuk még egy ideig párolódni.

6. Lépés

Végül ízlés szerint sóval, cukorral és ecettel ízesítjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új