HIRDETŐ

Forrás: papin from Getty Images

Sertéshús paprikán

Ízletes és viszonylag gyorsan elkészíthető sertéshús paprikán, amely az egész család számára ízletes.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 600 g Sertéshús Hozzáadott
  • 1 darab nagy hagyma Hozzáadott
  • 1 darab Nagy bors Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 EK darált édes paprika Hozzáadott
  • 2 EK Olajok Hozzáadott
  • Só, őrölt fekete bors Hozzáadott
  • Egy kis víz vagy húsleves Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A húst kisebb kockákra vágjuk, és megszórjuk sóval és borssal. Ezt rögtön az elején tegye meg, hogy a húsnak legyen ideje minden ízt magába szívni.

2. Lépés

A hagymát felkockázzuk, és egy serpenyőben kevés olajon aranyszínűre pirítjuk. Ez a lépés fontos, hogy az étel teljes íze érvényesüljön.

3. Lépés

Adja hozzá a húst, és mindkét oldalát pirítsa meg.

4. Lépés

Adja hozzá az apróra vágott paprikát és az őrölt borsot, keverje össze a serpenyőben lévő többi hozzávalóval. Jó, ha a paprikával együtt hagyjuk egy kicsit párolódni a húst.

5. Lépés

Fedjük le egy kevés vízzel vagy húslevessel, és fedő alatt pároljuk körülbelül 40 percig. Ha van otthon lassú tűzhelye, használhatja azt is.

6. Lépés

Amíg a hús párolódik, rendszeresen ellenőrizze a folyadékszintet az edényben, és szükség esetén adjon hozzá még vizet vagy alaplevet.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új