HIRDETŐ
Sertéshús paradicsomszósszal
Finom sertéshús paradicsomszósszal elkészítve.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g Sertéshús
- 1 darab The Onion
- 4 gerezd Fokhagyma
- 1 darab Paprika
- 4 Paradicsom
- 2 evőkanál Olajok
- 1 doboz Paradicsomszósz
- Só és fekete bors
- oregánó
HIRDETŐ
Eljárás
90 perc.
1. Lépés
A sertéshúst vágjuk kisebb darabokra, és szórjuk meg sóval és fekete borssal.
2. Lépés
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, a fokhagymát és a paprikát. Pároljuk együtt néhány percig.
3. Lépés
Ezután adjuk hozzá a húst, és süssük aranyszínűre.
4. Lépés
Egy idő után adjuk hozzá a serpenyőbe az apróra vágott paradicsomot, és öntsük bele a paradicsomszósz konzervet.
5. Lépés
Ízlés szerint adhatunk hozzá szárított oregánót, és a sertéshúst fedő alatt kb. 1 órán át pároljuk.