HIRDETŐ

Sertéshús paradicsomszósszal

Finom sertéshús paradicsomszósszal elkészítve.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 darab Paprika Hozzáadott
  • 4 Paradicsom Hozzáadott
  • 2 evőkanál Olajok Hozzáadott
  • 1 doboz Paradicsomszósz Hozzáadott
  • Só és fekete bors Hozzáadott
  • oregánó Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A sertéshúst vágjuk kisebb darabokra, és szórjuk meg sóval és fekete borssal.

2. Lépés

Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, a fokhagymát és a paprikát. Pároljuk együtt néhány percig.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá a húst, és süssük aranyszínűre.

4. Lépés

Egy idő után adjuk hozzá a serpenyőbe az apróra vágott paradicsomot, és öntsük bele a paradicsomszósz konzervet.

5. Lépés

Ízlés szerint adhatunk hozzá szárított oregánót, és a sertéshúst fedő alatt kb. 1 órán át pároljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új