HIRDETŐ

Forrás: vikif from Getty Images

Sertéshús paradicsomszószban

Egy nagyszerű sertéshús receptje paradicsomszószban, amelyet hetente legalább egyszer főzök.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 700 g Sertéshús Hozzáadott
  • 2 db Nagy hagymák Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 400 g Paradicsompüré Hozzáadott
  • 2 TK Sók Hozzáadott
  • 1 TK őrölt paprika Hozzáadott
  • 12 TK őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 12 liter Vizek Hozzáadott
  • 4 kanalak Olívaolaj Hozzáadott
  • 2 kanalak Húsleves Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A húst először is apró darabokra vágom. Ezután olívaolajban addig sütöm őket, amíg szép aranyszínűvé nem válnak.

2. Lépés

Ezután hozzáadom az apróra vágott hagymát és a vékonyra szeletelt uborkát.

3. Lépés

Most hozzáadom a paradicsompürét, sót, paprikát és borsot. Mindent összekeverek, és hozzáadom a víz és a húsleves felét. Mindezt kis lángon főzöm kb. egy órán keresztül, amíg a hús teljesen megpuhul. Ha túl sűrű a szósz, akkor még egy kis vizet adok hozzá.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új