HIRDETŐ

Forrás: vikif from Getty Images

Sertéshús paradicsomszószban

Egy nagyszerű sertéshús receptje paradicsomszószban, amelyet hetente legalább egyszer főzök.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 700 g Sertéshús Hozzáadott
  • 2 db Nagy hagymák Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 400 g Paradicsompüré Hozzáadott
  • 2 TK Sók Hozzáadott
  • 1 TK őrölt paprika Hozzáadott
  • 12 TK őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 12 liter Vizek Hozzáadott
  • 4 kanalak Olívaolaj Hozzáadott
  • 2 kanalak Húsleves Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A húst először is apró darabokra vágom. Ezután olívaolajban addig sütöm őket, amíg szép aranyszínűvé nem válnak.

2. Lépés

Ezután hozzáadom az apróra vágott hagymát és a vékonyra szeletelt uborkát.

3. Lépés

Most hozzáadom a paradicsompürét, sót, paprikát és borsot. Mindent összekeverek, és hozzáadom a víz és a húsleves felét. Mindezt kis lángon főzöm kb. egy órán keresztül, amíg a hús teljesen megpuhul. Ha túl sűrű a szósz, akkor még egy kis vizet adok hozzá.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek