HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie je radosť

Sertéssaslik

A finom, zamatos sertéssaslikok ellenállhatatlanok, minden grillrajongó beleszeret. Ez a sertéssaslik recept egyszerű és nem igényes.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Pácolás

  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 kanalak Szójaszósz Hozzáadott
  • 2 kanalak olívaolaj Hozzáadott
  • 1 kanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 kanál tengeri só Hozzáadott

Fűszerek

  • 800 g sertéshús Hozzáadott
  • 2 db Paprika Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Először készítsük el a páclét. Egy tálba adjuk a préselt fokhagymát, szójaszószt, olívaolajat, őrölt fekete borsot és sót. Mindent alaposan keverjünk össze.

2. Lépés

Daraboljuk fel a disznóhúst és tegyük be a páclébe. Hagyjuk a húsban legalább 30 percig állni, de ideális esetben egész éjjel.

3. Lépés

Elkészítjük a zöldségeket. A paprikát és a hagymát darabokra vágjuk, amelyek nagyjából ugyanakkora méretűek, mint a húsdarabok.

4. Lépés

A húst váltakozva húzzuk fel a nyársra paprikával és hagymával.

5. Lépés

A shish kebabokat közepesen forró grillen sütjük, minden oldalról körülbelül 5-7 percig, amíg a hús nem sült meg az ízlésünknek megfelelően.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új