HIRDETŐ

Forrás: fotek for Getty Images

Sertésszűz leveles tésztában

Egy tökéletes étel egy elegáns vacsorára: zsenge sertésszűz ropogós leveles tésztába csomagolva.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Sertésszűz

  • 800 Gram sertés szűzpecsenye Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Hozzáadott
  • 1 Teáskanál bors Hozzáadott
  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott

Leveles tészta

  • 1 Csomag leveles tészta Hozzáadott
  • 1 habverővel tojás Hozzáadott

Mártás

  • 200 Gram csiperkegomba Hozzáadott
  • 1 Hagyma Kockázik Hozzáadott
  • 200 Milliliter fehérbor Hozzáadott
  • 200 Milliliter tejszín Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

70 perc.
1. Lépés

1. lépés: Fűszerezzük meg és süssük meg a sertésfilét

2. Lépés

2. lépés: Terítsük ki a leveles tésztát sütőpapíron, és csomagoljuk be a sertésfilét

3. Lépés

3. lépés: Verjük fel a tojást és kenjük meg vele a leveles tésztát

4. Lépés

4. lépés: A becsomagolt sertésfilet sütése a 200 fokra előmelegített sütőben körülbelül 25 percig

5. Lépés

5. lépés: Amíg a sertésfilé a sütőben van, készítsd el a mártást.

6. Lépés

6. lépés: Pirítsuk meg a gombákat és hagymákat egy serpenyőben, öntsük le fehérborral, majd öntsünk rá tejszínt

7. Lépés

7. lépés: Hagyjuk lecsökkenni a mártást és ízesítsük sóval, borssal

8. Lépés

8. lépés: Vegyük ki a sertésfilét a sütőből, hagyjuk pihenni néhány percig, majd vágjuk szeletekre. Szolgáljuk fel a szósszal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új