HIRDETŐ
Sós fánkok joghurttal és fetával

Sós fánkok joghurttal és fetával

Tipp, hogyan lepjük meg a vendégeinket

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 100 g feta sajt Hozzáadott
  • 2 db Tojások Hozzáadott
  • 100 ml olaj Hozzáadott
  • 200 ml fehér joghurt Hozzáadott
  • 200 g sima liszt speciális Hozzáadott
  • 1 db sütőpor Hozzáadott
  • Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A tojást villával összetörjük egy tálban. Hozzáadjuk a tojásokat, a joghurtot, az olajat és alaposan összekeverjük.

2. Lépés

Végül hozzáadjuk a lisztet a sütőporral, és alaposan összekeverjük, hogy ne legyenek csomók. Ízlés szerint még sózhatjuk.

3. Lépés

Elkészítjük a szilikon fánkformánkat. Majdnem a széléig töltjük kanállal, majd 170 C fokon 20 percig sütjük. Természetesen a forma méretétől és a sütőtől függően változik. Hogy a tészta ne ragadjon, permetezhetjük olajjal. Fánkforma helyett muffinformát is használhatunk :)

4. Lépés

Parmezánnal megszórva szolgáljuk fel, hozzáadjuk az olívabogyót, a parmai sonkát vagy bármit, amit találunk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek