HIRDETŐ
Sós fánkok joghurttal és fetával

Sós fánkok joghurttal és fetával

Tipp, hogyan lepjük meg a vendégeinket

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 100 g feta sajt Hozzáadott
  • 2 db Tojások Hozzáadott
  • 100 ml olaj Hozzáadott
  • 200 ml fehér joghurt Hozzáadott
  • 200 g sima liszt speciális Hozzáadott
  • 1 db sütőpor Hozzáadott
  • Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A tojást villával összetörjük egy tálban. Hozzáadjuk a tojásokat, a joghurtot, az olajat és alaposan összekeverjük.

2. Lépés

Végül hozzáadjuk a lisztet a sütőporral, és alaposan összekeverjük, hogy ne legyenek csomók. Ízlés szerint még sózhatjuk.

3. Lépés

Elkészítjük a szilikon fánkformánkat. Majdnem a széléig töltjük kanállal, majd 170 C fokon 20 percig sütjük. Természetesen a forma méretétől és a sütőtől függően változik. Hogy a tészta ne ragadjon, permetezhetjük olajjal. Fánkforma helyett muffinformát is használhatunk :)

4. Lépés

Parmezánnal megszórva szolgáljuk fel, hozzáadjuk az olívabogyót, a parmai sonkát vagy bármit, amit találunk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új