HIRDETŐ

Spárgás rizottó

A krémes spárgás risotto recept a kitűnő kombinációját kínálja a hangsúlyos spárga ízének és a finom krémes risottonak.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 400 g Arborio rizs Hozzáadott
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 500 g Spárga Hozzáadott
  • 1 l Zöldségleves Hozzáadott
  • 120 ml fehérbor Hozzáadott
  • 60 g vaj Hozzáadott
  • 60 g parmezán Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Vágja fel az hagymát és a fokhagymát. Vágja le a spárga kemény végét, és vágja 2,5 cm-es darabokra.

2. Lépés

Melegítse fel a fazekat közepes lángon, és adjon hozzá 30 g vajat. Hagyja megolvadni, majd adjon hozzá apróra vágott hagymát és fokhagymát.

3. Lépés

Pirítsa őket aranybarnára. Adj hozzá felvágott spárgát és pirítsd, amíg meg nem puhul.

4. Lépés

Kezd el a risotto előkészítését. Pirítsd meg a már előkészített rizst egy kis olajon. Sózd meg. Amikor a rizs megpirult, kezd el aláönteni.

5. Lépés

Váltakozva húslevessel és borral. A folyadékot mindig ki kell főzni, majd hozzáadni a következőt. Ha a rizs kész, távolítsa el a rizottót a tűzről.

6. Lépés

Adja hozzá a maradék vajat és a reszelt sajtot. Keverje össze. A végén adjon hozzá a spárga keveréket a rizottóhoz, és keverje össze mindent.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek