HIRDETŐ

Spárgás rizottó

A krémes spárgás risotto recept a kitűnő kombinációját kínálja a hangsúlyos spárga ízének és a finom krémes risottonak.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 400 g Arborio rizs Hozzáadott
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 500 g Spárga Hozzáadott
  • 1 l Zöldségleves Hozzáadott
  • 120 ml fehérbor Hozzáadott
  • 60 g vaj Hozzáadott
  • 60 g parmezán Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Vágja fel az hagymát és a fokhagymát. Vágja le a spárga kemény végét, és vágja 2,5 cm-es darabokra.

2. Lépés

Melegítse fel a fazekat közepes lángon, és adjon hozzá 30 g vajat. Hagyja megolvadni, majd adjon hozzá apróra vágott hagymát és fokhagymát.

3. Lépés

Pirítsa őket aranybarnára. Adj hozzá felvágott spárgát és pirítsd, amíg meg nem puhul.

4. Lépés

Kezd el a risotto előkészítését. Pirítsd meg a már előkészített rizst egy kis olajon. Sózd meg. Amikor a rizs megpirult, kezd el aláönteni.

5. Lépés

Váltakozva húslevessel és borral. A folyadékot mindig ki kell főzni, majd hozzáadni a következőt. Ha a rizs kész, távolítsa el a rizottót a tűzről.

6. Lépés

Adja hozzá a maradék vajat és a reszelt sajtot. Keverje össze. A végén adjon hozzá a spárga keveréket a rizottóhoz, és keverje össze mindent.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új