HIRDETŐ
Forrás: Vladimir Mironov from Canva
Sült báránycomb
Ez a sült báránycomb recept rozmaringgal és kakukkfűvel kiváló választás egy eredeti vacsorára.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Hús
- 1 darab Báránycomb
- 2 teáskanál só
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
Olaj és fűszernövények
- 2 evőkanál olívaolaj
- 2 teáskanál friss rozmaring
- 2 teáskanál friss kakukkfű
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
Melegítse elő a sütőt 200°C-ra.
2. Lépés
Hús sütése és fűszerezése.
3. Lépés
Dörzsölje be az olívaolajjal a húst.
4. Lépés
Szórja meg a húst rozmaringgal és kakukkfűvel.
5. Lépés
Tegye a húst a sütőbe és süssön 2 órán át, amíg az aranybarna nem lesz.
6. Lépés
Ne felejtse el többször meglocsolni a húst a sütés során a sütésből származó levvel.