HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: RitaE

Sült camembert házi áfonyalekvárral

Ez a sült hermelin receptje igazi csemege, és már sokszor elkészítettem. A sajt belülről csodálatosan krémes textúrát kap, miközben a bevonat ropogós marad. Gyorsan elkészíthető - tökéletes egy gyors vacsorához vagy könnyű partiételnek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 1 egész Hermelin Hozzáadott
  • 2 Tablespoon liszt Hozzáadott
  • 1 tojás Hozzáadott
  • 3 Tablespoon zsemlemorzsa Hozzáadott
  • 1 Pinch Hozzáadott
  • 1 Csésze Áfonya Hozzáadott
  • 1 Tablespoon cukor Hozzáadott
  • ½ csésze víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

25 perc.
1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra (felső és alsó hőfok).

2. Lépés

Közben az ermineket lisztbe forgatjuk, és megszórjuk egy csipet sóval. Ez a réteg biztosítja, hogy a sajt jobban tapadjon, és ízesíti.

3. Lépés

Verjük fel a tojást egy tálban. A beáztatott hermelineket ismét megforgatjuk benne, végül zsemlemorzsában meghempergetjük. Helyezzük a hermelineket egy sütőpapírral bélelt tepsire. Süssük körülbelül 15 percig, amíg aranybarnára sül.

4. Lépés

Tippem: Ügyeljünk arra, hogy a sajt ne süljön túl sokáig, különben kifolyik.

5. Lépés

Az áfonyát tegye egy lábasba a vízzel és a cukorral, és főzze a keveréket, amíg az áfonya megpuhul. A kész áfonyalekvárt rövid ideig pürésíthetjük.

6. Lépés

Tálalja a sült hermelineket a forró áfonyalekvárral.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új