HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: RitaE

Sült camembert házi áfonyalekvárral

Ez a sült hermelin receptje igazi csemege, és már sokszor elkészítettem. A sajt belülről csodálatosan krémes textúrát kap, miközben a bevonat ropogós marad. Gyorsan elkészíthető - tökéletes egy gyors vacsorához vagy könnyű partiételnek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 1 egész Hermelin Hozzáadott
  • 2 Tablespoon liszt Hozzáadott
  • 1 tojás Hozzáadott
  • 3 Tablespoon zsemlemorzsa Hozzáadott
  • 1 Pinch Hozzáadott
  • 1 Csésze Áfonya Hozzáadott
  • 1 Tablespoon cukor Hozzáadott
  • ½ csésze víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

25 perc.
1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra (felső és alsó hőfok).

2. Lépés

Közben az ermineket lisztbe forgatjuk, és megszórjuk egy csipet sóval. Ez a réteg biztosítja, hogy a sajt jobban tapadjon, és ízesíti.

3. Lépés

Verjük fel a tojást egy tálban. A beáztatott hermelineket ismét megforgatjuk benne, végül zsemlemorzsában meghempergetjük. Helyezzük a hermelineket egy sütőpapírral bélelt tepsire. Süssük körülbelül 15 percig, amíg aranybarnára sül.

4. Lépés

Tippem: Ügyeljünk arra, hogy a sajt ne süljön túl sokáig, különben kifolyik.

5. Lépés

Az áfonyát tegye egy lábasba a vízzel és a cukorral, és főzze a keveréket, amíg az áfonya megpuhul. A kész áfonyalekvárt rövid ideig pürésíthetjük.

6. Lépés

Tálalja a sült hermelineket a forró áfonyalekvárral.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek