HIRDETŐ

Forrás: thepiotrkarasevcollection from Canva

Sült cápaharcsa

Becsülve a magyarok konyhájának, ez a sült cápaharcsa recept egyszerűen elárasztja a szájban a finom ízeket. Az egyszerű fűszerezés mellett a cápaharcsa természetes íze dominál, ami valóban értékesíti ezt az ételt. Minden halrajongó számára kötelező!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg cápaharcsa filé Hozzáadott
  • 100 g vaj Hozzáadott
  • 1 ks citrom Hozzáadott
  • 1 csokor friss petrezselyem Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A cápaharcsa filéket tisztítsa meg és szárítsa le papírtörülközővel.

2. Lépés

Öntsön vajat egy nagy serpenyőbe és hevítse közepes lángon. Adj hozzá zúzott fokhagymát, és főzze egy-két percig.

3. Lépés

Adja hozzá a cápaharcsa filéket a serpenyőbe. Főzze őket mindkét oldalon aranybarnára, körülbelül 3-4 percig egyik oldalon.

4. Lépés

Szórja meg a halszeleteket sóval és borssal, aztán nyomjon rájuk friss citromlevet.

5. Lépés

Rakja rá a friss petrezselymet és fedje le a serpenyőt. Főzze alacsony lángon további 10 percig.

6. Lépés

Szolgálja fel melegen, friss zöldségekkel vagy salátával.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek