HIRDETŐ

Forrás: freeskyline from Getty Images

Sült csirkecombok sajttal

Finom sült csirkecomb receptje sajttal és tejszínnel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 db Csirkecombok Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 EK Olívaolaj Hozzáadott
  • 200 g Kemény sajt Hozzáadott
  • Só, fekete bors Hozzáadott
  • babérlevél Hozzáadott
  • Rosemary Hozzáadott
  • 100 ml fehérbor Hozzáadott
  • 200 ml Főzőtejszín Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

100 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg, sózza és borsozza meg a csirkecombokat. Ezután egy serpenyőben olívaolajon süssük meg őket, hogy szép aranybarna színt kapjanak.

2. Lépés

Aprítsa fel a fokhagymát, és adja a serpenyőbe a babérlevéllel és a rozmaringgal együtt. Ezek a fűszernövények különleges ízt adnak a húsnak.

3. Lépés

Öntse hozzá a fehérbort, és hagyja egy darabig főni, amíg az alkohol elpárolog. Ez a lépés az összes ízletes szaftot felszabadítja a húsból.

4. Lépés

Adjuk hozzá a reszelt sajtot, és öntsük hozzá a tejszínt.

5. Lépés

Helyezze a tepsit 180 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsse körülbelül 45 percig.

6. Lépés

Rizzsel vagy burgonyapürével és salátával tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új