HIRDETŐ

Tarkonyos Leves

A tarkonyos leves egy hagyományos magyar étel, amely kiváló starter lehet, vagy akár könnyű ebéd is a hét bármely napján. A tarkony ízletes és egyszerűen elkészíthető, és a benne lévő krémesség révén, szinte mindenki számára élvezhető.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 12 kg csirkemell Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 ks sárgarépa Hozzáadott
  • 1 node tárkony Hozzáadott
  • 100 ml Tejszín Hozzáadott
  • 2 evőkanál étolaj Hozzáadott
  • 112 l víz Hozzáadott
  • 2 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál fehér bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

1. lépés: Előkészítjük a hozzávalókat

2. Lépés

2. lépés: Megsütjük az apróra vágott hagymát

3. Lépés

3. lépés: Hozzáadjuk a felszeletelt csirkemellet, sózzuk, borsozzuk

4. Lépés

4. lépés: Hozzáadjuk a fokhagymát és a sárgarépát, azután rátesszük a vizet

5. Lépés

5. lépés: Forraljuk 30 percen keresztül, majd adjuk hozzá a tarkonyt és a tejszínt

6. Lépés

6. lépés: Tovább főzzük 10-15 percig

7. Lépés

7. lépés: Tálaljuk forrón

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek