HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie je radosť

Tejfölös salátaleves

Egy hűsítő, krémes leves, ami tökéletes nyári ebéd vagy vacsora. A tejfölös salátaleves könnyen és gyorsan elkészíthető, és garantáltan mindenkit lenyűgöz Az ízvilágával és látványával.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 adag saláta Hozzáadott
  • 2 adag uborka Hozzáadott
  • 4 dl tejföl Hozzáadott
  • 112 l hideg víz Hozzáadott
  • 2 szem fokhagyma Hozzáadott
  • 2 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Mossuk meg a zöldségeket

2. Lépés

A salátát és uborkát apróra vágjuk

3. Lépés

A fokhagymát zúzzunk össze egy fokhagymaprés segítségével

4. Lépés

Keverjük össze a zöldségeket, a tejfölt, a vizet, a sót, a borsot és a fokhagymát egy nagy tálban.

5. Lépés

Hűtsük le a levest

6. Lépés

A levest hűtőszekrényben tároljuk legalább 2 órán keresztül, mielőtt felszolgálnánk

7. Lépés

Tálaljuk hidegen, és élvezzük a frissítő ízét!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új