HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie je radosť

Tejfölös salátaleves

Egy hűsítő, krémes leves, ami tökéletes nyári ebéd vagy vacsora. A tejfölös salátaleves könnyen és gyorsan elkészíthető, és garantáltan mindenkit lenyűgöz Az ízvilágával és látványával.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 adag saláta Hozzáadott
  • 2 adag uborka Hozzáadott
  • 4 dl tejföl Hozzáadott
  • 112 l hideg víz Hozzáadott
  • 2 szem fokhagyma Hozzáadott
  • 2 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Mossuk meg a zöldségeket

2. Lépés

A salátát és uborkát apróra vágjuk

3. Lépés

A fokhagymát zúzzunk össze egy fokhagymaprés segítségével

4. Lépés

Keverjük össze a zöldségeket, a tejfölt, a vizet, a sót, a borsot és a fokhagymát egy nagy tálban.

5. Lépés

Hűtsük le a levest

6. Lépés

A levest hűtőszekrényben tároljuk legalább 2 órán keresztül, mielőtt felszolgálnánk

7. Lépés

Tálaljuk hidegen, és élvezzük a frissítő ízét!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek