HIRDETŐ

Forrás: Rogerio_Andrade from Getty Images

Természetes sertéshús mustárral

Finom természetes sertés, mustárral tálalva. Ideális választás egy egyszerű hétköznapi ebédhez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Sertéshús

  • 500 g Sertésnyak Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 1 db fokhagyma Hozzáadott
  • 3 db sárgarépa Hozzáadott
  • 1 tk Sója Hozzáadott
  • 2 db babérlevél Hozzáadott
  • 2 tk Kakukkfű Hozzáadott

Mustár

  • 4 tk Mustár Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A húst kisebb darabokra vágjuk, megsózzuk, olívaolajjal meglocsoljuk és jól összekeverjük.

2. Lépés

Melegítsünk fel olívaolajat egy serpenyőben, adjuk hozzá a sertéshúst és sütjük meg minden oldalról.

3. Lépés

A sütőtálba helyezzük a felvágott hagymát, fokhagymát, répát, babérlevelet és a kakukkfüvet. Hozzáadjuk a pirított húst és felöntjük a húslevessel úgy, hogy a hús éppen csak ellefedve legyen.

4. Lépés

Sütjük a sütőben 180 fokon körülbelül 30 percig, amíg a hús meg nem puhul.

5. Lépés

A kész húst mustárral szolgáljuk fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új