HIRDETŐ

Forrás: Rogerio_Andrade from Getty Images

Természetes sertéshús mustárral

Finom természetes sertés, mustárral tálalva. Ideális választás egy egyszerű hétköznapi ebédhez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Sertéshús

  • 500 g Sertésnyak Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 1 db fokhagyma Hozzáadott
  • 3 db sárgarépa Hozzáadott
  • 1 tk Sója Hozzáadott
  • 2 db babérlevél Hozzáadott
  • 2 tk Kakukkfű Hozzáadott

Mustár

  • 4 tk Mustár Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A húst kisebb darabokra vágjuk, megsózzuk, olívaolajjal meglocsoljuk és jól összekeverjük.

2. Lépés

Melegítsünk fel olívaolajat egy serpenyőben, adjuk hozzá a sertéshúst és sütjük meg minden oldalról.

3. Lépés

A sütőtálba helyezzük a felvágott hagymát, fokhagymát, répát, babérlevelet és a kakukkfüvet. Hozzáadjuk a pirított húst és felöntjük a húslevessel úgy, hogy a hús éppen csak ellefedve legyen.

4. Lépés

Sütjük a sütőben 180 fokon körülbelül 30 percig, amíg a hús meg nem puhul.

5. Lépés

A kész húst mustárral szolgáljuk fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek