HIRDETŐ
Forrás: Rogerio_Andrade from Getty Images
Természetes sertéshús mustárral
Finom természetes sertés, mustárral tálalva. Ideális választás egy egyszerű hétköznapi ebédhez.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Sertéshús
- 500 g Sertésnyak
- 2 db The Onion
- 1 db fokhagyma
- 3 db sárgarépa
- 1 tk Sója
- 2 db babérlevél
- 2 tk Kakukkfű
Mustár
- 4 tk Mustár
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
A húst kisebb darabokra vágjuk, megsózzuk, olívaolajjal meglocsoljuk és jól összekeverjük.
2. Lépés
Melegítsünk fel olívaolajat egy serpenyőben, adjuk hozzá a sertéshúst és sütjük meg minden oldalról.
3. Lépés
A sütőtálba helyezzük a felvágott hagymát, fokhagymát, répát, babérlevelet és a kakukkfüvet. Hozzáadjuk a pirított húst és felöntjük a húslevessel úgy, hogy a hús éppen csak ellefedve legyen.
4. Lépés
Sütjük a sütőben 180 fokon körülbelül 30 percig, amíg a hús meg nem puhul.
5. Lépés
A kész húst mustárral szolgáljuk fel.