HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Vasi pecsenye sertéstarjából

Igazán pompás, ízletes pecsenye.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 60 dkg sertéstarja Hozzáadott
  • 8 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 5 dl tej Hozzáadott
  • 80 g finomliszt Hozzáadott
  • 3 teáskanál fűszerpaprika Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • Fekete bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 dl napraforgó olaj sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A sertéstarját kissé kiklopfoljuk, majd a szeletek szélén (ha van inas rész) bevágjuk. A tejet egy tálba öntjük, 5 gerezd fokhagymát belenyomunk, és a húst egyesével, de szorosan belenyomkodjuk. Pár órát állni hagyjuk

2. Lépés

Ezután lecsöpögtetjük, megsózzuk, és a borssal, pirospaprikával fűszerezett lisztbe forgatjuk.

3. Lépés

Serpenyőben, kevés olajban szép pirosra sütjük. A maradék fokhagymát átnyomjuk, és ízlés szerint rákenjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új