HIRDETŐ

Vegetáriánus Gombás lecsó a hagyományos ízekkel

A gombás lecsó egy vegetáriánus barát fogás, amely a hagyományos lecsó ízének és királygombának a kombinációját kínálja. Egyszerű és egészséges, de laktató fogás - tökéletes hétköznapi vacsorára vagy ebédre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 ks közepes paradicsom Hozzáadott
  • 2 ks nagyobb fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 kg TV paprika Hozzáadott
  • 300 g királygomba Hozzáadott
  • 2 evőkanál napraforgó olaj Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt pirospaprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk, a paprikát és a paradicsomot cikkekre vágjuk.

2. Lépés

Egy nagyobb serpenyőben felmelegítjük az olajat, majd hozzáadjuk a hagymát és dinszteljük 5 percig.

3. Lépés

Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, majd nagy lángon pár percig sütjük.

4. Lépés

A gombát megtisztítjuk és karikákra vágjuk, majd hozzáadjuk a serpenyőben lévő zöldségekhez.

5. Lépés

Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd lefedve, kis lángon főzzük kb. 30 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.

6. Lépés

Tálaljuk friss, ropogós kenyérrel, vagy rizzsel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új