HIRDETŐ
Vöröskáposzta saláta
Nem hagyományos vöröskáposzta saláta
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
6
- 1⁄2 fej vöröskáposzta
- 1 vöröshagyma
- 2 Sterilizált uborka
- 150 g Pörkölt földimogyoró
- 4 EK tejföl
- 1 tk Mustár
- majonéz
- ízlés szerint Só
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A káposztát apróra vágjuk, ugyanúgy, mint a hagymát és a savanyú uborkát. A pörkölt földimogyoró felét összezúztam, a másik felét apróra vágom a darálóban.
2. Lépés
Keverjük össze a savanyú tejszínt egy kis majonézzel (2 evőkanál adtam hozzá) és mustárral, majd adjuk hozzá a káposztához és a többi hozzávalóhoz.
3. Lépés
Minden jól keverjük, és ízlés szerint még sózzuk.