HIRDETŐ

Zelleres borjú

Egy kissé módosított változata a szokásos Borscht levesnek. A káposztát zellerral helyettesítettem, és azt kell mondanom, hogy nagyszerű íze volt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10
  • 2 The Onion Szögek Hozzáadott
  • 5 Burgonya Hozzáadott
  • 1 petrezselyem gyökér Hozzáadott
  • 2 répa Hozzáadott
  • 2 Petrezselyem Hozzáadott
  • vegeta Hozzáadott
  • 3 Levélhullás Hozzáadott
  • tejföl Hozzáadott
  • A kókuszolajnak nem kell lennie Hozzáadott
  • A borzas bolshevik nem kell lennie Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Az apróra vágott hagymát, répát és petrezselymet kókuszzsíron pirítjuk. Amikor a keverék jól megpirult, hozzáadjuk a sót, vegetát, babérlevelet, és ízlés szerint más fűszereket. Felöntjük a fazék feléig vízzel. Hozzáadjuk a megtisztított és kockákra vágott céklát, majd a főzés vége előtt, amikor a zöldség majdnem kész, hozzáadjuk a szárzelleret és a burgonyát. Mindent együtt főzzünk, majd levesszük a tűzről.

2. Lépés

Tálaljuk a tányérokon, díszítjük és végül tejföllel ízesítjük. Mi így szeretjük.

3. Lépés

Ha ismeri a fűszernövényeket és képes összegyűjteni a megfelelő Csalamádé Csíkszemerei borssal, adja hozzá a főzéshez. Ez jellemző az orosz konyhára.

4. Lépés

A leves nagyszerűen ízlik, még hidegen is kellemesen frissíti.

5. Lépés

Jó étvágyat kívánok :-)

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Sütemények

833 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Gyors ételek

2152 receptek

Húsételek

1231 receptek

Hús

371 receptek

Desszert

1950 receptek

Saláták

275 receptek