HIRDETŐ

Zöldséges ízorgia: Zöldbableves recept

Egy egészséges és laktató leves, amely tele van friss zöldségekkel.

HIRDETŐ
Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

A recept ebben a cikkben található

Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Csomag zöldbab g Hozzáadott
  • 2 és karalábé megtisztítva kockázva Hozzáadott
  • 2 és krumpli megtisztítva kockázva Hozzáadott
  • 1 és zeller megtisztítva kockázva Hozzáadott
  • 1 és vöröshagyma megtisztítva apróra vágva Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 4 Csésze húsleves Hozzáadott
  • 2 Csésze víz Hozzáadott
  • 1 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 14 Csésze tejföl Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A zöldbabot, karalábét, krumplit, zellert, vöröshagymát és fokhagymát egy nagy edénybe helyezzük.

2. Lépés

Adjunk hozzá 4 csésze húsleveset és 2 csésze vizet.

3. Lépés

Forraljuk fel, és főzzük fedő alatt, amíg a zöldségek puhaak lesznek.

4. Lépés

Keverjünk össze egy evőkanál lisztet és 1/4 csésze tejfölt, és adjuk hozzá a leveshez, keverjük jól, hogy elkerüljük a csomók képződését.

5. Lépés

Főzzük még egy percig, hogy a leves sűrűbb legyen.

6. Lépés

Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

7. Lépés

Tálaljuk melegen, és díszítsük apróra vágott petrezselyemmel, ha szeretnénk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új