HIRDETŐ

Forrás: vzwer from Getty Images

Zöldségsaláta tofuval

Ez a saláta a kedvencem az ízek finom kombinációja miatt. Egyszerű, mégis finom módja annak, hogy a tofut beépítsük az étrendünkbe. Rendszeresen készítem gyors és egészséges vacsoraként.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 200 g tofu Hozzáadott
  • 100 g Fekete olajbogyó Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 darab érett paradicsom Hozzáadott
  • csipetnyi só Hozzáadott
  • Fekete őrölt bors Hozzáadott
  • 2 EK Olívaolaj Hozzáadott
  • Friss bazsalikom vagy petrezselyem a díszítéshez (nem kötelező) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Vágja a tofut apró kockákra.

2. Lépés

Ezután egy tálban keverje össze a tofut, az apróra vágott fekete olajbogyót, az apróra vágott hagymát és az apróra vágott paradicsomot.

3. Lépés

Ízlés szerint sózzuk és őrölt fekete borssal ízesítjük, majd mindent összekeverünk. Biztosan nem kell sok sót hozzáadni, mivel az olajbogyó már természeténél fogva is elég sós.

4. Lépés

Végül adjuk hozzá az olívaolajat, és keverjük össze. Az olaj kiválasztásakor azt tanácsolom, hogy extra szűz olívaolajhoz nyúljunk, amely egyedi ízt ad a salátának.

5. Lépés

Utolsó lépésként a salátát friss bazsalikommal vagy petrezselyemmel (vagy bármilyen más fűszernövénnyel) díszítheti.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új