HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: RitaE

Zsebes Karaj

A zsebes karaj eredeti magyar étel, mely egy isteni szaftban párolódott karajból készül. A karaj zsebébe fűszerek és zöldségek kerülnek, melyek ízüket a húsba engedik. Ez az étel nemcsak finom, de gyönyörűen is néz ki, ezért kiváló választás különleges alkalmakra is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

A karajhoz

  • 1 kg sertéskaraj Hozzáadott
  • 1 darab vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 12 teáskanál Hozzáadott
  • 12 teáskanál bors Hozzáadott

A szaftban pároláshoz

  • 1 darab sárgarépa Hozzáadott
  • 1 darab zeller Hozzáadott
  • 1 darab paradicsom Hozzáadott
  • 12 teáskanál Majoránna Hozzáadott
  • 500 ml száraz fehérbor Hozzáadott
  • 300 ml zöldségalaplé Hozzáadott

A krémes mártáshoz

  • 200 ml Tejszín Hozzáadott
  • 1 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 1 evőkanál vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Készítsük elő a húst

2. Lépés

Pároljuk a húst

3. Lépés

Készítsük el a mártást

4. Lépés

Tálaljuk

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek