HIRDETŐ

A legjobb répatorta

Selymes és ízletes

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10

Alapanyagok

  • 100 g reszelt sárgarépa Hozzáadott
  • 65 g sima liszt speciális Hozzáadott
  • 3 tojás Hozzáadott
  • 20 g kókuszcukor Hozzáadott
  • 12 Csomag szódabikarbóna Hozzáadott
  • 3 kanalak Nedves víz Hozzáadott
  • 3 evőkanál repceolaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál citromlé Hozzáadott

Megszórásra

  • Dzsem a kennihez Hozzáadott
  • kókuszdió Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Használtam egy 26cm átmérőjű kerek formát.

2. Lépés

A tojásokat cukorral felverjük.

3. Lépés

Hozzáadjuk az olajat, vizet és a citromlevet, majd összekeverjük.

4. Lépés

Ezután adjunk hozzá reszelt répát és keverjük össze.

5. Lépés

Végül beledolgozzuk a sima lisztet (én banánlisztet használtam) és a sütőport.

6. Lépés

Kibéleljük a formát sütőpapírral és beleöntjük a tésztát.

7. Lépés

Tesszük a előmelegített sütőbe és süssük 180/30 percig vagy szükség szerint aranybarnáig.

8. Lépés

Kiválasztjuk és hagyjuk kihűlni.

9. Lépés

A csúcsot sárgabarack lekvárral kentem meg és kókuszreszelékkel szórtam meg.

10. Lépés

Javaslom, használjon kisebb formát, hogy a süti picit magasabb legyen. Vagy használhat muffin sütőformát, briós formát.

11. Lépés

Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új