HIRDETŐ

Forrás: RitaE from Pixabay

A világ legjobb káposztasója gyorsan elkészítve

Az elmúlt néhány évben különböző káposztasaláta recepteket próbáltam ki. Ez a recept, amelyet itt mutatok be, általánosan kedveltnek és ízletesnek bizonyult. Ez a káposztasaláta egyszerűen aprított fehér káposztából, sárgarépából és egy könnyű ecetes-olajos öntetből készül, és nagyszerű köret grillezéshez vagy más főétkezésekhez. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető !

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 1 nagy Fehér káposzta Hozzáadott
  • 2 közepes méret dögevő Hozzáadott
  • 1 hagyma Hozzáadott
  • 125 ml fehérborecet Hozzáadott
  • 125 ml Napraforgó- vagy repceolaj Hozzáadott
  • 100 g cukor Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

A káposztát vágja félbe a káposztasaláta recepthez, és távolítsa el a szárát. Ezután a káposztát és a sárgarépát finomra borotváljuk vagy lereszeljük. Én jobban szeretem a reszelést, mivel így a káposzta ropogós marad, és a saláta szép textúrát kap.

2. Lépés

Hámozza meg és vágja finomra a hagymát. A finomra vágott hagyma extra ropogást és a szükséges hagymás rúgást ad a salátának.

3. Lépés

Egy nagy tálban jól keverje össze a borecetet, az olajat és a cukrot. Itt fontos, hogy a hozzávalókat nagyon jól keverjük össze, amíg a cukor teljesen feloldódik, hogy a salátának megfelelő édességet kapjunk.

4. Lépés

Adja hozzá a felaprított zöldségeket a tálhoz, sózza és borsozza meg, és keverje jól össze. Mivel a káposzta sok vizet tartalmaz, a szokásosnál kicsit több sót adjunk hozzá. A salátának most egy órát kell állnia, amíg a káposzta egy kicsit leülepedik.

5. Lépés

Egy óra elteltével jól keverje meg a világ legjobb káposztasalátáját, és ha szükséges, ízesítse újra sóval, borssal és cukorral. Hagyjuk a káposztasalátát még egy órát állni, majd tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új